Get Adobe Flash player
Portal Avant de los carlistas del Reino de Valencia Opinión Opinión política Gentola

Gentola

Opinión - Opinión política

 

Fa un parell de semanes, el “honorable” alcalde de Sagunt, Quico Fernández, del partit catalaniste “Compromís”, va insultar gravement als valencians castellano-parlants en una xarcia social, quan criticaba a cert polític de un atre partit, cridant-los “radicales españolistas, analfabets, paletos provincianos que no saben usar la llengua del poble”, en un mensage plé de mala baba i falta de respete.


Davant les reaccions, va dir que els seus insults únicamente anaven dirigits al partit “Ciudadanos” i no a tots els valencians castellano-parlants. Pero esta gent fa temps que no enganya a ningú, i exie es exactament el seu pensament cap a tots els que no pensen lo mateix que els seus coreligionaris: una llengua, un país, un führer. Sencillament, en la soletat del seu gabinet, davant el tectlat de l´ordenador, s´ha mostrat com és en realitat.

Quico Fernández, que té nom curt castellá (Xisco, o Sisco seríen valencians) i llinage castellá (Ferran sería la forma valenciana) es un de tants atres fills de inmigrants que té que ser el més nacionaliste per a compensar el seu complex d´inferioritat. Ha faltat greument a tantísims pobles i comarques valencianes, que ho son desde fa molts segles, molt més temps que el que duen els seus antepasats, i que a molta honra parlen castellá com a primera llengua, i porten el ser churros en molt d´orgull.

Perque, señor gens honorable Fernández, ser valenciá no es cosa de sola llengua (molt menys si eixa llengua es el barceloní fabriano, que açí mai ha tingut raïl), sino de amor a esta terra i als seus costums, incloent el seu himne i la seua senyera coronada de segles de antigor. Tota la colla de nacionalistes de clau tort com vosté no están defenent cap identitat, sino sembrant l ´odi entre germans, que es l´únic que saben fer, propagar l´odi, com a marxistes revolucionaris i maleits que son. Eixa es tota l´heretat que el comunisme (es vista en la roba que es vista) deixa: conflictes civils, baralles, lluita entre germans i odis que tarden generacions en curar. I esta gent está començant atra vegada el cicle.

Eixa es la desgracia de Sagunt (on están recolzats per atres comunistas, els de units-podem, podemos, ganamos, conseguimos o com dimonis es diguen, coneguts per tots pel mal nom de “els porreros”), i la desgracia del Regne de Valencia. El lliberals han preparat el terreny, destrosant , i els marxistes venen a heretar.

L´únic que ha fet est home, com tots els seus correligionaris, es ensenyar la seua mala educación, insultar i llaurar el terreny per la dictadura que somíen. Cal estar preparats per la persecució del que s´oposen.

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:LucidaGrande; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:auto; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:89; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:515 0 0 0 5 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-hyphenate:none; font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:Tahoma; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:ES; mso-fareast-language:AR-SA;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;} @page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} -->

Son gentola.

 
Visitantes de Avant!
Tenemos 43 invitados conectado(s)